Kristal Grid - Workshop

Een Kristal Grid is een mandala van edelstenen en werkt in op onze onbewuste lagen. Ik geef regelmatig workshops Intentie & Kristal Grid in plantenwinkel Salie in Leiden of op locatie. Het is dé workshop voor bewuste vrienden, moeder dochter activiteiten, babyshower, (vrijgezellen)feest of kinderfeest.

Het is een workshop met een energetische boodschap die inwerkt op onze onderliggende programmeringen.

Door een intentie te zetten en vervolgens edelstenen uit te kiezen en neer te leggen in een vorm van de heilige geometrie, wordt op verschillende manieren jouw intentie bekrachtigd.

Vormen vanuit de heilige geometrie werken op ons onbewuste niveau. Het symbool is een van de krachtigste symbolen die er bestaan. Edelstenen hebben ook hun eigen energetische frequentie.

Door deze combinatie krijgen de intentie en het symbool nog meer kracht. 

Tijdens deze workshop ga je je eigen kristal grid kunstwerk maken vanuit een intentie die je zelf zet. De steentjes die je intuïtief uitzoekt, plak je vervolgens vast. 

Tijdens de workshop ga je echt actief aan de slag met je intentie. Vanuit de gedachte dat alles wat je aandacht geeft groeit, is dat natuurlijk een mooi uitgangspunt! 

We starten met een schoningsmeditatie zodat we contact kunnen maken met onze intentie. Met die intentie ga je je kristal grid maken. Uiteraard neem je na de workshop het kristal grid kunstwerk mee naar huis zodat energetische werking van de kristal grid op een fijne plek verder zijn werk kan doen. De kracht van het kristal grid kan nog maanden daarna doorwerken!

Houd de agenda in de gaten voor de volgende workshop!
Wil je een privé workshop op locatie vanaf 4 personen? Stuur me een berichtje om de opties te bespreken!

Let the magic in!

Check ook instagram @kristalgrid