Praktijkruimte

De healingsessies geef ik in plantenwinkel Salie, Haven 4, in Leiden. Ik werk buiten openingstijden van de winkel. 

Salie is een oase van planten in een huiselijke sfeer. Tijdens de healing kun je lekker achterover zitten in de schommelstoel met een dekentje als je dat wilt. Voor en na de healing zitten we aan tafel waarbij we het doel van de healing vooraf bespreken en na de healing de thema's die hieruit naar voren komen.

Het adres: 

Salie
Haven 4 
2312MH Leiden

Parkeren:

Ben je met de auto? Dan kun je het beste parkeren in de parkeergarage van de Albert Heijn. Deze heet Parkeergarage Haarlemmerstraat op het adres Middelstegracht 50 in Leiden. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar Salie. 

 

Je kunt eventueel ook buiten de Singel parkeren.
Houd bijvoorbeeld het kruispunt Juliastraat, Maresingel en Herensingel aan. Vanaf Pizzeria De Singel is het 3 minuten lopen naar Salie.

Let op:
Voor de deur bij Salie (en de binnenstad) is het sinds juni 2022 alleen nog mogelijk om een dagkaart van €25,- te kopen. Buiten de Singel is het nog wel mogelijk om enkel de tijd te betalen die je daar staat.  

Wat ook leuk is:
In Salie worden ook verschillende workshops gegeven zoals tarot, nummerelogie, pendelen, ecosystemen en kokedama's maken. De ruimte kan ook gereserveerd worden voor een private high tea of ontbijt.